Saturday, 7 April 2018

Review Penapis Udara Coway LOMBOK II (AP-1511FHE)



Lama tak menulis di blog, sejak dua menjak bersama coway ni, serius bz ya amat, bab kata orang Pahang. Mana tak sebulan sekurangnya kuota 100 unit produk Coway mesti kena siap servis on-time.

Korang yang guna Penapis Air Coway dan yang guna Penapis Udara coway mesti tahu kan, dua bulan sekali, adalah Coway Lady datang servis.

Setiap 2 bulan akan 'rotate' customer yang sama, lama-lama memang dah hafal customer guna produk apa. Oklah, post kali ni sebenarnya nak cerita pasal Top sale 'Penapis Udara Coway' model LOMBOK II, kenapa nama Lombok II,haha, tak tahulah :D, mungkin udara di Lombok antara udara terbersih di dunia, bab kata Trainer akak satu masa dulu.

Bab nama tu tak la kisah sangat, yang buat sampai tergerak hati Akak tulis post ni sebab tiba-tiba 'Jatuh Cinta' dengan penapis udara ni...serius lepas berpengalamn servis lebih 50 biji penapis udara Coway ni, perasaan nak memiliki Penapis Udara Lombok ni membuak-buak. Rasa nak order sekarang je.

Sebenarnya dah pakai satu Penapis Udara Coway model STORM, tapi dari pengalaman servis dan testimonial customer yang guna,,,SERIUS....korang mesti akan pilih LOMBOK II, sebab 6 Lapis Filter yang ada pada Lombok tak boleh lawan 3 Lapis Filter yang ada pada storm.

Kenapa kita MESTI pilih penapis Udara LOMBOK II?

Design
Ok, sejujurnya dessign LOMBOK II ni bagi akak, sempoi...kureng menarik, kalau banding dengan STORM lagi hebat bergaya.

Sistem Penapisan
Ha, yang ini memang tak ada mana-mana Penapis Udara lain yang boleh lawan, 6 peringkat Penapisan, siapa nak bagi? Kecuali Coway.

1. Pre Filter -
2.Legionella
3.Anti-Flu Hepa
4. RBD Plasma
5. Anti Bacteria Catalysr
6. AC Deodorization

RBD Plasma berupaya deactivate kan virus


Setiap filter ni ada fungsi-fungsi meningkatkan kebersihan udara dalam rumah kita, bukanlah sekadar gah buat statement kita ada 6 peringkat penapisan. Ini realiti yang pasti. Semua filter ni Coway memang ada buat R&D, ya...bukan penapis Air je ada R&D, penapis udara pun.

Baca fakta je boringkan, jadi boleh tengok video ni, macam mana penapis Udara Lombok ni berfungsi, uban pun dia sedut kak oii...



NAK ORDER????
Whatsapp 016-2601750











No comments:

Post a Comment

SUPPORT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *

Penafian (Disclaimer)
suficreative.blogspot.my adalah perkongsian mengenai kekeluargaan, kesihatan, pendapat dan pengalaman penulis sahaja. Sebarang info yang berkaitan dengan isu perubatan dan melibatkan undang-undang adalah dibawah tanggungjawab anda sebagai pengguna. Dapatkan nasihat dari pihak bertauliah sebelum mengamalkan sebarang info terutama kesihatan sebagai langkah berjaga-jaga dan keselamatan.